ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

ComNetTV мрежа

Саопштење ГрО СНС Шабац

Редакција ТВ Бачка | 16. septembar 2020. | 20:18 | ComNetTV мрежа

Саопштење ГрО СНС Шабац

Градски одбор Српске напредне странке Шабац изражава задовољство резултатима данашњег састанка са делегацијом Руске странке предвођене председником Слободаном Николићем и првим на листи те странке Николом Веселиновићем.
На састанку у просторијама Градског одбора Српске напредне странке Шабац, констатована је обострана заинтересованост за инвестициони и инфраструктурни развој града и побољшање у свим секторима за које је надлежна локална самоуправа.
Током разговора постигнута је висока сагласност у темама које се тичу права мањина, а такође истакнута је обострана увереност у блискост програма две странке у домену развоја града у наредном периоду.
На састанку није било речи о расподели власти нити  конкретним позицијама, али је јасно да је скупштинска већина, окупљена око најбољег програма за развој града, коју чине Српска напредна странка и Западна Србија од  данас јача за још једну политичку снагу - Руску странку.
Градски одбор Српске напредне странке истиче да је позив за широку коалицију отворен и другим странкама како бисмо заједничким снагама допринели бољој будућности нашег града и свих Шапчана.

ГО СНС Шабац

Ostale vesti iz ove kategorije