ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Политика

Одржана 20. седница Скупштине општине Врбас

Редакција ТВ Бачка | 1. jul 2019. | 14:48 | Политика

Одржана 20. седница Скупштине општине Врбас

На двадесетој седници Скупштине општине Врбас најважнија тачка коју су одборници разматрали и коју су усвојили односила се на Одлуку о завршном рачуну буџета општине Врбас за 2018. годину. Према речима Милана Глушца, председника општине који је образложио предлог одлуке, укупни приходи износили су приближно 1.780.000.000,00 динара. Извршење буџета износи 95%,  а остварен је суфицит од 25 милона динара што је на прошлогодишњем нивоу. 

Друга тачка дневног реда тицала се Одлуке о пружању грејних услуга за 2019/2020. годину коју је образложио опуномоћеник директора Јавног комуналног предузећа „Стандард“ Душан Проле. Заменик директора Предшколске установе „Бошко Буха“, Небојша Дешић обратио се одборницима поводом подношења Извештаја о реализацији годишњег и финансијског плана рада ове установе за прошлу годину. Дата је сагласност и на план рада Предшколске установе за ову  школску годину, а усвојене су и измене Статута ове установе.

Измењена је и Одлука о максималном броју запослених на неодређено време за организационе облике у систему локлане самоуправе општине Врбас за 2017. годину. На основу предлога Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, након оставке вршиоца дужности Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду Милоша Милића, за новог вршиоца дужности Скупштина општине Врбас именовала је Драгана Михајловића.

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije