ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Политика

Одржана 20. седница Скупштине општине Врбас

Редакција ТВ Бачка | 1. jul 2019. | 14:48 | Политика

Одржана 20. седница Скупштине општине Врбас

На двадесетој седници Скупштине општине Врбас најважнија тачка коју су одборници разматрали и коју су усвојили односила се на Одлуку о завршном рачуну буџета општине Врбас за 2018. годину. Према речима Милана Глушца, председника општине који је образложио предлог одлуке, укупни приходи износили су приближно 1.780.000.000,00 динара. Извршење буџета износи 95%,  а остварен је суфицит од 25 милона динара што је на прошлогодишњем нивоу. 

Друга тачка дневног реда тицала се Одлуке о пружању грејних услуга за 2019/2020. годину коју је образложио опуномоћеник директора Јавног комуналног предузећа „Стандард“ Душан Проле. Заменик директора Предшколске установе „Бошко Буха“, Небојша Дешић обратио се одборницима поводом подношења Извештаја о реализацији годишњег и финансијског плана рада ове установе за прошлу годину. Дата је сагласност и на план рада Предшколске установе за ову  школску годину, а усвојене су и измене Статута ове установе.

Измењена је и Одлука о максималном броју запослених на неодређено време за организационе облике у систему локлане самоуправе општине Врбас за 2017. годину. На основу предлога Комисије за кадровска, административна питања и радне односе, након оставке вршиоца дужности Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду Милоша Милића, за новог вршиоца дужности Скупштина општине Врбас именовала је Драгана Михајловића.

Ostale vesti iz ove kategorije