ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Привреда

Компанија „Aptiv“ позива лица заинтересована за посао из општине Врбас

Редакција ТВ Бачка | 16. jul 2019. | 16:20 | Привреда

Компанија „Aptiv“ позива лица заинтересована за посао из општине Врбас

"Аптив" ће током јула запошљавати нове раднике, с обзиром на то да за потребе једног озбиљног пословног партнера отвара нову фабрику у Новом Саду, саопштено је из ове компаније.

"Аптив" запошљава раднике из Врбаса, Бачког Доброг Поља, Степановићева, Куцуре, Савиног Села и других и свим радницима обезбеђен је аутобуски превоз од места боравка до радног места и назад. Уколико желите да осигурате себи стално запослење у интернационалној компанији, можете позвати број телефона 060/889-25-34 и пријавити се још данас за посао. Такође, своју радну биографију можете послати на е-маил: aptivposao@aptiv.com Кратку биографију можете послати и поштом или лично донети у фабрику. Фабрика се налази у индустријској зони Север II, Привредникова 20, 21000 Нови Сад. Отворена радна места на која можете конкурисати су: радник у производњи, радник на достави материјала, радник на Комакс машини, магационер и мајстор у одржавању", стоји у позиву "Аптива".

"Нудимо редовну месечну зараду, плаћени оброк и регрес и осмочасовно радно време са две паузе у току дана. Организован је бесплатан превоз од места становања до посла и назад. Обезбеђен је и новчани бонус за постигнути тимски резултат. Имамо организоване обуке за рад у нашој фабрици, савремено опремљен и климатизован простор, кантину са топлим и хладним оброцима, обезбеђену опрему за безбедан рад и амбуланту у кругу фабрике. Очекује вас и новчана надокнада за сваког кандидата који се запосли по вашој препоруци, као и могућност напредовања и повећања основне зараде", поручују из компаније "Аптив". "Аптив" је глобални лидер и једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије. 

Ostale vesti iz ove kategorije