ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

ComNetTV мрежа

Бранко Голубовић испред Дуњића куће, штрајкује глађу

Редакција ТВ Бачка | 26. avgust 2019. | 19:58 | ComNetTV мрежа

Бранко Голубовић испред Дуњића куће, штрајкује глађу

Шабачки градоначелник Зеленовић, одмах позвао шабачку полицију да ухапси и отера грађанина Бранка Голубовића који у дворишту Зеленовићеве резервне резиденције решио да штрајкује глађу уплашен за будућност овог града. Полицајци га оставили, јер никога не угрожава!

Бранко Голубовић обрео се рано јутрос испред зграде, која је иначе репрезентативни ообјекат у којем су бивши градоначелници примали важне госте и делегације, а у коју се однедавно готово преселио градоначелник Небојша Зеленовић и само кад мора оде у зграду градског архива где се из непознатих разлога уселио.
Дошао је код Зеленовића да му каже шта му је све на души и срцу, да се не слаже са његовом политиком и да је озбиљно забринут због порука које се шаљу из овог града из уста Зеленовића, али и гостију које доводи. Зеленовићу се представио да има надимак ДУПЕ и да се не смеје. Зеленовић је одмах повезао да се овај духовити Шапчанин шегачи на рачун иницијала Душана Петровића, којег од миља многи Шапчани тако зову. И уместо да чује зашто је Бранко дошао, одмах је почео да тражи од својих сарадника да се распитају о њему и позвао полицију да га ухапси.
Полиција је дошла по пријави Зеленовића, али су се уверили да Бранко никога не узнемирава нити ремети јавни ред и мир. Затекли смо Бранка у дворишту . У току разговора из зграде је изјурио Зеленовић, а потом Душан Петровић у душтву са нераздвојним Драгорадом Томићем , саветником за сва питања.
Бранко је седео на столици а на малом сточићу ставио је неколико свећа да грађани запале коју за здравље градоначелника, потом кутију за добровољне прилоге.
Каже ако може да сваког дана Зеленовић иде у Београд и залута, па сврати до телевизије да је руши, па оде да тражи градоначелника испред канцеларије Горана Весића, (јер се прави или не зна ко је прави градоначелник), може и он да седи у свом граду на трави у дворишту испред Дуњића куће.
-Ево замолићу грађане да дају по два динара да скупимо новац и платимо за лечење нашег градоначелника, који је како тврди претрпео велику душевну бол због речи Александра Пајића, шефа одборничке групе СНС-а који је за говорницом увредио Зеленовића. Суд је на име патње пресудио да му се плати 150. 000 динара , па сам решио да грађани сакупе новац и дају му. Од пре четири дана одлучио сам да штрајкујем глађу: ништа не једем, само пијем воду, и дошао сам овде да то кажем Зеленовићу, али ме није саслушао. И полицајцима сам објаснио да ћу овде у Шапцу овај парк прогласити слободном зоном –објашња нам Бранко од куд код Зеленовића.
Бранко каже да се на штарјк глађу одлучио након гостовања Јове Бакића у емији „Лош, зао, рђав“ на ТВ Шабац, а посебно због питања које му је уплашена унука од седам година упутила. „ Деко какво оружје помиње овај чика, на кога ће да пуца“?
Тај Јово Бакић је рекао у поменутој емисији, да је за радикалне потезе и да је спреман да подели оружје. Зеленовић није реаговао ни рекао му ти то у кругу двојке помињи а немој мени у мом Шапцу да причаш о оружју. Ја који сам био у униформи и чији су сви преци по очевој линији били у неком рату, нећу више никада да носим пушку. А овај Јова поново зове на оружје. Зеленовић је недавно гостујући на ТВ Бијељина, рекао да полако клизимо ка сукобима. Има ли он нека сазнања у вези тога, ко се спрема на оружје, ко ће да изазова сукобе. Ту емисију води Марко Видојковић, који је патријарха Иринеја назвао сотоном, а Зеленовић га не опомиње – каже Бранко Голубовић.
Бранко каже да тражи одговор како је Душан Петровић озидао и присвојио два локала на земљишту које је град уступио на коришћење адвокатима, а он га је видео како у ноћи измећу суботе и недеље уводи грејање у поменуте локале. Бранко каже да је петог октобра био у Београду и својим очима видео да су у обезбеђењу Душана Петровића били локлани криминалци. Грађани који сваког дана протествују испред зграде Архива , од данас су се придружили Бранку у формираној слободној зони .

Ostale vesti iz ove kategorije