ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

ComNetTV мрежа

Саопштење за јавност СНС

Редакција ТВ Бачка | 5. oktobar 2019. | 17:37 | ComNetTV мрежа

Саопштење за јавност СНС

Милош Вучевић
потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Новосађанима су важни посао, плате, боље школе и здравство, путеви... а не лажна обећања, симболи од којих се не може најести, нити покушаји политичара сумњивог морала да на улици изазову хаос и поделе народ.
И то су синоћ још једном показали на протесту који је предводио Јеремићева војвођанска ведета Бора Новаковић, познатији у народу као „Бора Солунац“, бивши градоначелник из времена жутих лопова чије се крађе и преваре мере милијардама динара.
Када већ излази пред људе, па макар их било и мање од 70 као синоћ у Новом Саду, зашто Бора Солунац не објасни у чијим џеповима је завршило 4 милиона евра од изградње два новосадска булевара, како су лажирани радови у породилишту и нестало 300 милиона динара, зашто није прорадила плаћена кухиња за децу у вртићима...? И то су само неки од примера како су Нови Сад и целу Србију годинама гурали на руб пропасти разни политичари сумњивог морала, попут овог Јеремићевог који има и богат досије.
И сада им је ваљда циљ да се врате и наставе где су стали, па ако им прође. Жао ми је, господо, али Србији данас одлично иде, без Вас. А комплексе од успеха Александра Вучића и Српске напредне странке можете евентуално да излечите на изборима, а не урлањем у микрофон. Али Ви се бојите избора, јер знате да вас народ презире.

Служба за информисање
Српска напредна странка

Ostale vesti iz ove kategorije