ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

Пливачки клуб „Бјелица“ остварио изузетне резултате у 2019. години

Редакција ТВ Бачка | 19. decembar 2019. | 19:27 | Спорт

Пливачки клуб „Бјелица“ остварио изузетне резултате у 2019. години

Када у току календарске године освојите 29 медаља на најзачајним такмичењима у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији морате да будете задовољни тим учинком. У разговору са тренерима и такмичарима Пливачког клуба „Бјелица“ закључили смо да су они управо то – задовољни. Наравно да увек може боље али треба ићи степеник по степеник. Поред талента за врхунске резултате неопходан је и квалитетан рад са такмичарима.

Недавно је, у Кикинди, одржано Првенство Србије у пливању на малим базенима. Учествовало је више од 300 врхунских пливача из целе Србије. Клуб је постигао веома запажене резултате а прва међу једнакима била је Јелена Косовић. Довољно је само рећи да се нашла на победничком постољу заједно са најбољим пливачем Србије Велимиром Стјепановићем. О самим резултатима у 2019 години више смо чули од такмичарки Пливачког клуба „Бјелица“.

Што се физичке активности тиче, по многима, пливање је идеално. Када би само 30-ак минута дневно провели у базену или бар неколико пута недељно били бисмо здравији.

Приликом посете тренингу Пливачког клуба „Бјелица“ уверили смо се да се заиста квалитетно ради тако да и наредне године добри резултати и медаље неће изостати. А у духу малопређашње приче колико је пливање здраво такмичари овог клуба су вас поздравили, наравно, из базена.

Ostale vesti iz ove kategorije