ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Култура

Представом „Побеснела јелка“ чланови хора „Мали бачки певачи“ обрадовали малишане

Редакција ТВ Бачка | 23. decembar 2019. | 17:10 | Култура

Представом „Побеснела јелка“ чланови хора „Мали бачки певачи“ обрадовали малишане

Представом под називом „Побеснела јелка“ чланови хора „Мали бачки певачи“ обрадовали су малишане пред новогодишње празнике, али су приказали и део свог овогодишњег рада. Тема представа била је празнична, у духу Божића, обогаћена популарном музиком и песмама. У духу Божића био је и повод одржавања представе, односно прикупљење новчане помоћи којом ће бити обрадовани најмлађи.

Како додаје Јелена Алексић, предства коју су приказали биће проширена у прави мјузикл на чему ће се радити наредне године. Зато позвивају сву заинтересовану децу да се прикључе хору „Мали бачки певачи“ и учествују у стварању мјузикла.

Просторије хора „Бачки певачи“ налазе се у Дворишту ауто-мото савеза у Врбасу.  Одатле се мали и велики хорови припремају за своје многобројне наступе у нашем граду и у окружењу. Уз музику и песму, увежбавају и сценски наступ. Све оно што су предствили пред публиком у  Биоскопу „Југославија“.

Сви који желе да подрже акцију, могу да уплате новац на рачун Хуманитарног удружења „Емпата“ broj 340-11017528-96 код Ерсте Банке. За донације слаткиша, школског прибора или играчака могу их контактирати путем сајта, ФБ странице или путем е-мејла: udruzenje@empata.rs.

 

Ostale vesti iz ove kategorije