ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Друштво

У Породилишту ОБВ мајкама три прворођене бебе у општини Врбас уручени поклони

Редакција ТВ Бачка | 9. januar 2020. | 17:22 | Друштво

У Породилишту ОБВ мајкама три прворођене бебе у општини Врбас уручени поклони

У Породилишту ОБВ мајкама три прворођене бебе у општини Врбас уручени су поклони. Јавно комунално предузеће "Комуналац" поклонило је мајкама ваучер за шестомесечно ослобађање од свих надокнада за комуналне услуге које ово предузеће пружа.

"Ово су најлепши тренуци које Општа болница има у току 365 дана рада, прилике када дарујемо породиље и упућујемо жеље да се што више деца рађа у нашој средини", рекао је Миодраг Шошкић, помоћник директора за правне, кадровске, опште и техничке послове. "Настављамо традицију коју смо започели за трећи рођендан 'Комуналца', а за ову годину, када прослављамо пет година постојања, планирамо донацију за Одељење гинекологије, коју ћемо осмислити заједно са ОБВ", рекао је Синиша Адамовић, директор ЈКП "Комуналац".

"Наше предузеће помоћи ће рад Породилишта у складу са могућностима, јер желимо да улажемо у акције које ће младим мајкама помоћи да лакше подижу своје потомство", рекао је Игор Шкундрић, извршни директор врбаског „Комуналца“.

Јасмина Станковић, једна од мајки које су добиле поклон, захвалила се "Комуналцу" на поклонима и Општој болници на третману и пажњи за све породиље и бебе током боравка у установи. Сви присутни су пожелели да се ове године у врбаском Породилишту обави више порођаја него у претходној.

Ostale vesti iz ove kategorije