ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

ComNetTV мрежа

Присмотра открива први посао Марка Бастаћа

Редакција ТВ Бачка | 22. maj 2020. | 12:27 | ComNetTV мрежа

Присмотра открива први посао Марка Бастаћа

ИЗБОРИ 2020.

Редакција портала Присмотра обавила је разговор са бившим радницима фирме “Емошн продакшн”, и дошли смо до веома занимљивих информација. Фирму је 2002. године основао Горан Стаменковић. У марту 2005. године продаје 49% ове фирме Драгану Ђиласу за свега 2.500 долара. Неколико година касније Драган Ђилас продаје свој удео за 2,77 милиона евра, исти онај удео које је раније купио за 2.500 долара. 

Фирма “Емошн продакшн” доноси у Србију највеће зло по имену ријалити. Данас Драган Ђилас трази забрану ријалитија а управо је он 2006. године емитовао прве ријалити у Србији по имену “Велики брат”. Такође је на ријалитијима од 2006. године до 2012. године зарадио на десетине милиона евра. Сада долазимо до првог запослења Марка Бастаћа.

Драган Ђилас је те 2006. године када је почео да се емитује први “Велики брат” у Србији запослио у њему 100 омладинаца Демократске странке. Демократска странка која се данас залаже за укидање ријалити програма, имала је пре 14 година 100 запослених омладинаца на пројекту “Великог брата”. Међу запосленима је био и Марко Бастаћ тада припадник омладине Демократске странке. Како нам сведоче бивши запослени фирме “Емошн продуакшн”, Марко Бастаћ је био задужен да прати шта се дешава током дана у ријалитију и да са монтажерима прави видео прилоге.Данас Марко Бастаћ тражи забрану ријалити програма, а пре 14 године његов посао је био да 24 сата прати блуд и неморал у “Великом брату” и да од тога прави видео прилоге за телевизију Б92. 

Извор: prismotra.net

Ostale vesti iz ove kategorije