ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Сервисне

Рад "Комуналца" и "Стандарда" за време ванредне ситуације

Редакција ТВ Бачка | 19. novembar 2020. | 13:48 | Сервисне

Рад "Комуналца" и "Стандарда" за време ванредне ситуације

Одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Врбас о увођењу ванредне ситуације, ЈКП "Комуналац" и ЈКП "Стандард" предузели су низ мера у циљу борбе против ширења коронавируса, саопштено је из ових предузећа.

"Шалтер сала ЈКП 'Комуналац', у улици Саве Ковачевића 87, неће радити док се епидемиолошка ситуација не поправи. Благајна у управној згради (шалтер са стране) радиће од 08.00 до 15.00 часова, уз поштовање превентивних мера. Молимо грађане да обавезно носе заштитне маске и држе предвиђено растојање приликом плаћања рачуна. Пријаве квара и информације на телефон 706.575, локали 114 и 129, можете обавити радним данима у времену од 08.00 до 14.00 часова, или на мејл office@komunalacvrbas.rs. Такође, апелујемо на грађане општине Врбас да се строго придржавају препоручених мера заштите, те подсећамо да се сахрањивање покојника за време трајања ванредне ситуације обавља искључиво у најужем кругу породице, највише до 15 особа", наводи се у саопштењу.

"У складу са одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Врбас, обавештавају се корисници грејних услуга да шалтер за рекламације ЈКП "Стандард", на адреси Саве Ковачевића 87, неће радити до даљњег, а све у циљу обезбеђења већег степена заштите за кориснике услуга и запослене. Рекламације ће се примати телефонским путем на број 706.089, поштом, путем електронске поште на адреси jkpstand@eunet.rs и у просторијама ЈКП 'Стандард', у улици V Пролетерске број 1", стоји у саопштењу ЈКП "Стандард".

Ostale vesti iz ove kategorije