ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Спорт

На Рукометном кампу „Гуливер“ ове године тренира стотинак дечака и девојчица

Редакција ТВ Бачка | 2. jul 2021. | 12:41 | Спорт

На Рукометном кампу „Гуливер“ ове године тренира стотинак дечака и девојчица

На Рукометном кампу „Гуливер“ ове године тренира стотинак полазника, највише из наше општине, али су присутни и дечаци и девојчице из Румуније и Аустрије што кампу даје међународни карактер.  Рад са врхунским рукометним стручњацима одвија се предвиђеном динамиком а ради се и са децом која се први пут опробавају у овом спорту и са онима који већ имају значајна искуства у рукомету. Забележили смо како протиче пети дан рада овог кампа.

На паркету Центра за физичку културу затекли смо радну атмосферу и младе рукометаше који помно прате инструкције својих тренера. Ово је један од ретких спортских кампова у Србији који није комерцијалног карактера и коме је на првом месту посвећеност тренера у раду са децом. А то даје резултате и утиче да млади са кампа одлазе задовољни и добро припремљени.

Одржавање Рукометног кампа за младе у Врбасу одвија се захваљујући Рукометном клубу Врбас Петрол и подршци коју клуб има од локалне самоуправе, спонзора и Рукометних сaвеза.  Ово је осми пут да се у нашем граду одржава овакав камп, а организаторри најављују наставак овакве традиције која даје позитивна искуства и разултате.

Ostale vesti iz ove kategorije