ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Култура

Културни центар Врбас расписао конкурс за излагачку 2019. годину

Zlatko Žarić | 7. oktobar 2018. | 16:13 | Култура

Културни центар Врбас расписао конкурс за излагачку 2019. годину

КОНКУРС ЗА САМОСТАЛНЕ И ГРУПНЕ ИЗЛОЖБЕ У ЛИКОВНОЈ ГАЛЕРИЈИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ВРБАС ЗА ИЗЛАГАЧКУ 2019. ГОДИНУ

Позивају се сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални академски  уметници, као и уметничке групе и удружења ликовних уметника, да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби у Ликовној галерији Културног центра Врбаса за 2019.годину.

Документација за конкурс треба да садржи:

  • 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка (300dpi);
  • Професионалну биографију аутора;
  • Сажету концепцију изложбе;
  • Технички опис изложбе;
  • Контакт адресу, и-мејл адресу и телефоне;
  • Каталог са претходне изложбе (ако има).

Конкурс је отворен до 1. децембра 2018.године. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа. Документацију слати на адресу:

Културни центар Врбаса, Маршала Тита 87, 21460 Врбас, уз напомену „Конкурс за излагање у Ликовној галерији“ или на мејл адресу:  vrbaskagalerija@gmail.com

Културни центар Врбаса се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку и штампа пропратни материјал у складу са могућностима. Око појединости сваке изложбе појединачно, договараће се аутор и галериста.

О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Ликовне галерије Културног центра Врбаса. Сви  пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима конкурса путем и-мејла до краја децембра 2018.године.

За додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 021/30-10-425 или 064/9710350 код галеристе др Силвие Јелачић, као и на мејл адресу Галерије:  vrbaskagalerija@gmail.com

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije