ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Привреда

Време је за сигурну штедњу

Zlatko Žarić | 9. novembar 2018. | 16:19 | Привреда

Време је за сигурну штедњу

Питање које грађани себи често постављају јесте где је најпаметније уложити новац који су уштедели. Најсигурнији начин је свакако орочена штедња, а оно што већина економских стручњака саветује као најбољи начин на који грађани могу да процене понуду и одаберу банку којој ће поверити свој новац, јесте пажљиво разматрање услова понуде уз информације о банци. „AIK Banka“ је међу грађанима препозната као идеалан избор за штедњу, о чему разговарамо са Милицом Ивић, директорком филијале Врбас.

Какву понуду је АИК Банка спремила својим штедишама поводом Недеље штедње?

Низ година АИК Банка је међу водећим банкама у Србији када је реч о понуди штедних производа грађанима. Као и претходних година, и ове године смо нашу палету производа обогатили понуду – ФЛЕКСИБИЛНА ОРОЧЕНА ШТЕДЊА у еврима која омогућава штедишама да ороче средства на 12, 25 и 36 месеци по атрактивним номиналним каматним стопама уз могућност да у сваком тренутку добију одговарајућу каматну стопу.

То је један од четири производа које АИК Банка сада има у својој понуди која се тиче орочене штедње грађана. Својим штедишама смо понудили најбољи микс штедних производа који у сваком смислу прати њихове потребе у погледу рочности улога, уложених износа, захтеване каматне стопе, расположивости, и преферираних канала дистрибуције на којима је могуће вршити исплате и уплате по основу штедње.

На који начин АИК Банка подстиче штедњу?

Настојимо да сагледамо све захтеве и потребе наших клијената, како бисмо на тај начин унапредили понуду савремених штедних производа и услуга, нудећи притом и бројне иновације окренуте дигиталном банкарству и савременим каналима дистрибуције. То је оно што АИК Банку већ дуги низ година чини једном од најуспешнијих банака у Србији, којој је велики број наших суграђанаповерио своју штедњу.

Који је основни критеријум којим се грађани воде приликом одабира банке којој ће поверити своју штедњу?

Грађани од банке, пре свега, траже сигурност, поверење, услугу и производ који одговара њиховим потребама. Да би се придобило поверење грађана, банка мора да буде финансијски стабилна и поуздана, да има висок ниво капитала и одговарајући спектар производа и услуга. Клијент је увек у центру нашег пословања, а развијена услуга електронског и мобилног банкарства обезбеђује нашим клијентима 24/7 приступ Бнаци и одговор на њихове потребе.

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije