ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Друштво

Хуманитарно удружење "Емпата" прославило свој први рођендан

Редакција ТВ Бачка | 24. decembar 2018. | 16:32 | Друштво

Хуманитарно удружење "Емпата" прославило свој први рођендан

Хуманитарно удружење „Емпата“ из Врбаса обележило је свој први рођендан. Годину дана хуманитарног рада чланови „Емпате“ обележили су у Биоскопу „Југославија“, где су приредили богат културно-уметнички програм и окупили представнике локалне самоуправе, општинских организација, удружења, спортских клубова, приватнике и све пријатеље који су учествовали, помогли и подржали њихове акције.

Такође у програму су учествовали и малишани из Хора „Мали бачки певачи“, који су на сцену донели посебну дечију емоцију, која никог није оставила равнодушним, као и Етно група „Аваз“ која негује традиционалне Српске и Косовске песме. Обележавање рођендана удружења, прилика је и да се резимира шта је то до сада урађено, и да се подсети на акције које су својим обимом и значајем оставиле печат у првој години рада удружења „Емпата“.

Ентузијазам који је покренуо ове младе људе да се баве хуманитарним акцијама и оснују удружење привукао је и људе добре воље из разних сфера политичког, друштвеног и јавног живота. Кроз ове сарадње урађено је много тога што ће послужити као подстрек за наредну годину, и организовање још већег броја хуманитарних активности. Чланови Удружења „Емпата“ искористили су прилику да уруче захвалнице онима који су препознали њихов ентузијазам и добру вољу и прикључили се и подржали њихове активности. Након официјалног дела прославе рођендана, заједно са бројним гостима, чланови „Емпате“ из Врбаса дружили су се на коктелу, и још једном разменили позитивне и хумане вредности међу окупљеним званицама.

Ostale vesti iz ove kategorije