ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Хроника

Саопштење Полицијске управе у Новом Саду

Редакција ТВ Бачка | 23. januar 2019. | 16:06 | Хроника

Саопштење Полицијске управе у Новом Саду

Нелегална трговина наркотицима

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, у две одвојене акције, ухапсили су двојицу осумњичених за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Претресом стана М. В. (1984), пронађено је 45 грама хероина, дигитална вага са траговима дроге и новац за који се сумња да је стечен продајом наркотика.  Код његове супруге полиција је пронашла мању количину марихуане, па се она терети за неовлашћено држање опојних дрога.

У аутомобилу који је возио И. М. (1981), полиција је пронашла више од стотину грама амфетамина и око 27 грама марихуане, као и таблете „екстазија“.

М. В. и И. М. одређено је задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца коме ће, уз кривичне пријаве, бити доведени на саслушање.

 

 

Осумњичен за разбојништво и тешку крађу

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су С. Г. (1993) из Бачке Паланке, због постојања основа сумње да је учинио кривична дела разбојништво и тешка крађа.

Сумња се да је, пре недељу дана, претњом ножем, натерао радницу пекаре у овом месту да му да новац из касе.

С. Г. се терети и да је, прекјуче, у истој пекари, покушао физичком принудом да натера  жену да му поново да пазар, али је она то одбила, па је сам узео новац и побегао.

Одређено му је задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца коме ће, уз кривичну пријаву, бити доведен на саслушање.

Ostale vesti iz ove kategorije