ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

ComNetTV мрежа

Непозната лица албанске националности снимала школу Краљ Милутин у Грачаници

Редакција ТВ Бачка | 15. maj 2019. | 10:23 | ComNetTV мрежа

Непозната лица албанске националности снимала школу Краљ Милутин у Грачаници

Јуче, у вечерњим часовима, по речима директора Грађевинско-саобраћајне школе у Грачаници Дејана Петковића, непознати мушкарци албанске националности примећени су како обилазе школу и снимају. Директор Грађевинско-саобраћајне школе одмах се обратио косовској полицији која је одмах реаговала и привела непозната лица.

– Цела ситуација уопште није безазлена. Не знамо које су намере. Момци су се понашали сумњиво и били под капуљачама. Пришао сам им и питао их шта ту раде, а они су одмах побегли својим колима. Према информацијама које смо добили, захваљујући брзој реакцији полиције, они су одмах приведени – каже Дејан Петковић за РТВ Грачаницу.

Директор Петковић најављује да ће бити предузети кораци, како би се осигурала безбедност свих ученика. У плану је састанак директора све три школе које раде у објекту Основне школе Краљ Милутин на коме ће се размотрити начин на који ће бити ангажовани чувари, начин како ће се проверавати улазак непознатих лица у двориште школе, као и могућа забрана паркирања аутомобила у дворишту школе.

По његовим речима, професори, особље и ученици ове школе видно су узнемирени због овог догађаја.

Ostale vesti iz ove kategorije