ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Друштво

Објављене листе пензионера којима је одобрено лечење о трошку ПИО фонда

Редакција ТВ Бачка | 10. jun 2019. | 15:18 | Друштво

Објављене листе пензионера којима је одобрено лечење о трошку ПИО фонда

Општинско удружење пензионера Врбас обавештава своје чланове и друге пензионере који су конкурисали за бесплатну рехабилтацију у бањама и лечилиштима, да су листе лица којима је рехабилитација одобрена, налазе објављене на огласној табли ОУП Врбас, те да се заинтересовани могу упознати са ранг листом. Како још јављају из овог Удужења, рок за евентуалне жалбе траје пет дана.

Право на бесплатну рехабилитацију у здравствено-стационарним установама и бањско-климатским лечилиштима током 2019. године, у трајању од 10 дана, имају корисници старосних, инвалидских и породичних пензија који имају пребивалиште на територији Републике Србије и чија је пензија до износа од 26.324,00 динара.

У бесплатну рехабилитацију укључени су трошкови превоза у висини цене аутобуске, односно возне карте другог разреда. Фонд ће сносити трошкове за пратиоца детета које користи породичну пензију по основу неспособности за самосталан живот и рад, док ће и слепи пензионери који добију рехабилитацију о трошку Фонда имати и пратиоца коме ће боравак такође бити бесплатан.

Komentar

CAPTCHA code

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo Vas da se prilikom pisanja komentara pridržavate pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija neće odobriti komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara. Komentar će biti objavljen nakon što urednik pregleda tekst.

Ostale vesti iz ove kategorije