ТВ Бачка Врбас

ТВ Бачка Врбас

Туризам

Покрајински секретар Ненад Иванишевић добитник Мостарске повеље

Редакција ТВ Бачка | 27. avgust 2021. | 06:46 | Туризам

Покрајински секретар Ненад Иванишевић добитник Мостарске повеље

Додела престижне награде под називом Мостарска повеља, одржано је вечерас у овом прелепом граду пред бројним еминентним званицама из региона.

Признање се додељује као подстрек за јачање и развој просперитета у оквиру региона.

Мостарска повеља је новоустановљено признање које заједнички додељују Јадранско-јонски и Подунавски регион, у част оних угледника, јавних радника и других делатника и институција који доприносе унапређењу сарадње у свим областима привредног и друштвеног стваралаштва.

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, један је од добитника овог престижног признања и том приликом је истакао значај међурегионалне сарадње и повезивања свих кључних актера, институција и појединаца у региону, у циљу јачања свих грана привреде, предузетништво, а посебно у погледу креирања јединственог туристичког производа региона.

Ово значајно признање симболише успех и према речима организатора, оно је мост који не познаје и не признаје границе, оно је радост у стварању и срећа оваплоћене визије.

Овогодишњи добитници из Републике Србије су, поред секретара Иванишевића, и генерални директор компаније ,,Трајал" из Крушевца, Милош Ненезић, и песник Перо Зубац.

Ostale vesti iz ove kategorije